5 stappen coaching - Angele Babeliowsky
16278
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16278,bridge-core-2.9.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

5 Stappen coaching

In 5 stappen terug naar harmonie in je ouder relatie en gezin.

Als je hebt besloten om uit elkaar te gaan wil je altijd het beste voor je kinderen en dat zij geen schade oplopen.

Scheiden geeft veel stress en onrust voor ouders en hun kinderen. Vaak geven ouders aan dat ze alles geprobeerd hebben om goed uit elkaar te gaan maar dat niets helpt. Het ligt vaak aan de ander. Als hij of zij zou veranderen dan zou alles goed komen. Herkenbaar?

Helaas hebben we in relaties geen invloed op de emoties, gedachten en gedrag van de ander. Die kunnen we niet veranderen. We kunnen alleen ons eigen gedrag veranderen. En dat geeft ons ook sleutels. Heel goed te begrijpen dat je denkt waar 2 vechten hebben 2 schuld maar als je midden in de stress, angst, boosheid zit is het vaak makkelijker om naar de ander te wijzen en die de schuld te geven. Zolang je bezig bent met het gedrag van de ander heb je dus geen invloed. Ook zorgt het ervoor dat het moeilijk is om emotioneel aanwezig te zijn voor je kinderen. EN hun de begeleiding te geven die ook en misschien juist, pubers nodig hebben.

Dat scheiden veel impact heeft is voor de meeste ouders en kinderen is heel duidelijk. Wat precies te doen als je gaat scheiden is ook niet iets wat we leren. Er is veel bekend over de eerste stappen als Het financieel , fiscaal en juridisch regelen en dat je naar een mediator moet voor de scheidingsmelding en het ouderschapsplan. So far so good.

Maar wat te doen met al die emoties die een rol spelen en die onze communicatie beïnvloeden met alle gevolgen van dien? En hoe kunnen we dan goede afspraken maken die in ieders belang zijn. Hoe blijven uit de strijd want dat we willen toch allemaal voor onze kinderen. Of is het gelukt om een ouderschapsplan op te stellen maar blijkt dat het moeilijk dat de afspraken nagekomen worden of gesaboteerd worden. Vaak  als er een nieuwe relatie ontstaat worden het omgaan met elkaar weer erg op de proef gesteld en oude niet verwerkte emoties kunnen dan veel invloed hebben.

Scheiden kun je leren.

Herken je:

Het contact met de andere ouder moeizaam verloopt en je niet weet wat je moet doen?

Je nog heel erg boos en gefrustreerd bent en je dit belemmert om met de andere ouder om te gaan? Afspraken moeilijk te maken zijn of niet nagekomen worden en er veel ruzie is.

Je slecht functioneert op je werk of op school.

Je bezorgd bent over het welzijn van je kinderen en de impact die de scheiding heeft.

Dat je het lastig vindt om samen te blijven opvoeden en de verschillen steeds groter worden.

Hoe zou het zijn:

je je emoties weer onder controle hebt en neutraal met de ander kunt omgaan.

Je weet hoe je het beste kunt commniceren en meer resultaat en zelfvertrouwen krijgt

Je weet hoe je een compromis kunt sluiten en niet in een complexe scheding tercht komt en geen hoge advocaatskosten krijgt.

Je je rustig en zelfverzekerd voelt tijdens gesprekken. Je eigen aandeel neemt en achter je eigen stuur zit.

Je weet welke risico's je kinderen lopen en hoe je hen het beste kunt begeleiden.

Je verbonden blijft als ouder en het liefdevol partnerschap kan loslaten.

Je samen met de andere ouder je kind in harmonie kan blijven opvoeden met respect voor elkaars verschillen

Wat levert het je op:

Minder strijd en meer succes door betere communicatie met je ex partner. Het voorkomen van een vechtscheiding en scheiden zonder schade voor de kinderen.

Rust, harmonie, energie en zelfvertrouwen.

Je kunt verder met je leven en er voor je kinderen zijn.

Je maakt makkelijker afspraken en komt tot een compromis en helpt advocaatkosten te verlagen

Klinkt misschien nu nog als een onmogelijke opdracht maar mijn unieke 5  stappen coaching helpt je om van een partnerrelatie die niet gelukt is naar een harmonieuze ouderrelatie te komen.

Mijn coaching kun jij i.t.t. mediation alleen doen. In alle veiligheid jouw verhaal doen en jouw stappen zetten.  En als jij verandert, verandert de ander mee, volgens het actie-reactie principe.

Scheiden is een eenzaam proces maar je hoeft het niet alleen te doen.

 

Wil je weer regie over je eigen leven en gelukkig worden

De allerbeste scheiding voor je kinderen

 

Voel je dit verlangen en de bereidheid?

Zet je eerste stap en boek een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Afhankelijk van jouw situatie en de fase van jullie scheiding en jouw doel maken we een stappenplan op maat voor jou.

In 5 stappen weer door kunnen met je leven:

  • Omgaan met je emoties
  • Beter communiceren met de ander en / of kinderen
  • Compromis sluiten
  • Je kinderen begeleiden
  • Samen opvoeden.

Ik leer je in 5 stappen vaardigheden die ervoor zorgen dat je harmonieus uit elkaar kunt en met elkaar kunt blijven omgaan.

Ben je bang voor een vechtscheiding dan helpt mijn coaching bij het terugkeren naar rust en minder strijd en betere omgang met elkaar en gelukkige kinderen.

Ben je al langere tijd uit elkaar en merk je dat de omgang moeilijker wordt, veel stress geeft en afspraken niet nagekomen worden dan helpt mijn coaching om beter met elkaar om te gaan en weer door met je leven te kunnen.

Investeer in jezelf en je kinderen.

 

1 op 1 coaching- op jouw maat- jouw doelen behalen- op eigen wijze- zonder wachtlijsten
Ik wil graag een eerste gesprek.

“Hoe begeleid ik mijn puber

  tijdens onze scheiding.

 

Download hier mijn 10 gratis tips.