Ouders
16268
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16268,page-parent,bridge-core-2.7.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Ouders

Afhankelijk van de fase van de scheiding waar je in zit
bied ik een programma op maat.

Als je net met een scheiding begint staat je wereld en die van je kinderen op z’n kop. Als ouders heb je de beste intenties om er samen uit te komen maar vaak nog niet de vaardigheden en inzichten om met heftige emoties om te gaan en goed te (blijven) communiceren met de ander. En vind je vaak dat je alles hebt gedaan om met de ander te communiceren en de omgang te verbeteren. En vind je dat het aan de ander ligt. En vind je stiekem ook niet dat als de ander verandert dat het dan allemaal goed komt? En om dan van een mislukt huwelijk naar een succesvolle scheiding te komen is een hele klus.

WEER regie over eigen leven hebben

Coachmethode

Je blijft ouder van jullie kinderen maar hoe doe je dat als je de ander niet meer wilt zien of spreken? En hoe ben je er voor je kinderen in deze heftige periode van rouw en verlies en loslaten. En hoe ervaren je kinderen het? Hoe kun je in liefde voor jezelf en je kinderen  blijven en uit strijd blijven. En laten nu juist de conflicten schadelijk voor jullie kinderen zijn. Wat jij de ander aandoet met conflicten doe je ook je kinderen aan. Nu zal je misschien denken ONMOGELIJK ik heb alles al gedaan!! Je kunt nog meer doen dan je denkt EN JE EIGEN AANDEEL NEMEN en ik help je daarbij. Ik leer je de juiste actie met als gevolg een andere reactie van je ex partner.

En ik ben er voor je en leer je de vaardigheden en geef  je tools en draag veel kennis over zodat jij de regie terugkrijgt over je leven.

1e Stap

In een eerste gesprek waar je je verhaal kunt doen en even op adem kunt komen gaan we kijken wat er nodig is. Afhankelijk van de fase van jullie scheiding waar je in zit en de thema’s die spelen bied ik de onderstaande programma’s aan.  Naast deze 4 mogelijkheden kunnen we ook kiezen voor losse coachsessies.

Het programma is ook zeer geschikt voor mensen die al langer uit elkaar zijn en waarbij het contact en de communicatie moeizaam verloopt. Bijv. als er veel onenigheid is over de opvoeding, afspraken niet nagekomen worden etc. En voor ouders zie zich veel zorgen maken over hun kinderen die scheiden tenslotte mee.

Alles in één coaching

Afhankelijk van de situatie en issues die bij jou en jullie spelen bepalen we in overleg of je met een 4 of 5 maanden traject start. Het zijn de conflicten....

1 Dag coaching

Als je merkt dat je tijdens je scheiding veel stress of boosheid hebt tijdens de communicatie met je ex partner of met je kinderen en je niet bereikt wat je wilt.......

Scheiden en kinderen

Het ergste gesprek van je leven hoe doe je dat? Wat betekent de scheiding voor mijn kind? En hoe kun je samen blijven opvoeden als je niet meer bij elkaar woont?

Ouderschap en pubers coaching

Los van de scheiding is de puberteit een fase in het leven van je kind waarin er veel verandert en gebeurt. Ook voor jou als ouder. Hoe ga je daar als ouder mee om?

Gun jezelf en je kinderen dit!

 ‘Het Gesprek’ met je kinderen.

 

Download hier mijn 10 gratis tips.