Training

Afhankelijk van de fase van de scheiding waar je in zit
bied ik een programma op maat.

Als je net met een scheiding begint staat je wereld en die van je kinderen op z’n kop. Als ouders heb je de beste intenties om er samen uit te komen maar vaak nog niet de vaardigheden en inzichten om met heftige emoties om te gaan en goed te (blijven) communiceren met de ander. En vind je vaak dat je alles hebt gedaan om met de ander te communiceren en de omgang te verbeteren. En vind je dat het aan de ander ligt. En vind je stiekem ook niet dat als de ander verandert dat het dan allemaal goed komt? En om dan van een mislukt huwelijk naar een succesvolle scheiding te komen is een hele klus.

WEER regie over eigen leven hebben

Coachmethode

Je blijft ouder van jullie kinderen maar hoe doe je dat als je de ander niet meer wilt zien of spreken? En hoe ben je er voor je kinderen in deze heftige periode van rouw en verlies en loslaten. En hoe ervaren je kinderen het? Hoe kun je in liefde voor jezelf en je kinderen  blijven en uit strijd blijven. En laten nu juist de conflicten schadelijk voor jullie kinderen zijn. Wat jij de ander aandoet met conflicten doe je ook je kinderen aan. Nu zal je misschien denken ONMOGELIJK ik heb alles al gedaan!! Je kunt nog meer doen dan je denkt EN JE EIGEN AANDEEL NEMEN en ik help je daarbij. Ik leer je de juiste actie met als gevolg een andere reactie van je ex partner.

En ik ben er voor je en leer je de vaardigheden en geef  je tools en draag veel kennis over zodat jij de regie terugkrijgt over je leven.

Agenda

[vsel]

coaching van 4-5 maanden

Afhankelijk van de situatie en issues die bij jou en jullie spelen bepalen we in overleg of je met een 4 of 5 maanden traject start. Kunnen hier 5 woorden bij?

Intensieve coaching van 1 dag

Tijdens deze intensieve coachingsdag doen we 2 live coachsessies van 2,5 uur. We werken met een werkboek met opdrachten, informatie en tips.

Ouderschap #1 Coaching

Tijdens deze coachingsmodule doen we een live coachsessie van 2,5 uur. We werken met een werkboek met opdrachten, informatie en tips.

Ouderschap #2 Coaching

Tijdens deze coachinsgmodule doen we een live coachsessie van 2,5 uur. We werken met een werkboek met opdrachten, informatie en tips.

Reacties van ouders

Gun jezelf en je kinderen dit!

Mijn dochter praat niet!

“Hoe maak ik contact met mijn puber?

 

                           

 

Download hier mijn 5 gratis tips.