ANGÈLE BABELIOWSKY-TEN BOKUM

 

 

Coach-trainer-opsteller-facilitator

 

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben een systemische en lichaamsgerichte gezinscoach en scheidingscoach, trainer voor ouders met pubers, een familie opsteller, organisator van ouder-kind dagen, puberexpert en zelf ook ouder van inmiddels 2 jong volwassenen, dochter van, zus van en partner van.  Ik werk met ouders die graag meer in contact met hun kind willen zijn, moeiteloos ouder willen zijn en ook bereid zijn om naar zichzelf te kijken.

 

Op deze pagina neem ik je graag mee in ‘mijn’ verhaal dat uiteindelijk maakt wat ik doe en hoe ik dat doe.

Mijn Verhaal

 

Als kind heb ik uit magische liefde voor mijn ouders, die emotioneel niet volledig aanwezig konden zijn, de rol op mij genomen om voor hen te zorgen. Daarmee kreeg ik de verbinding waar ik zo naar verlangde. Een rol en plek in ons gezin die uiteraard veel te groot is voor een kind en die mij ook heeft gevormd tot het mens, de moeder en begeleider die ik nu ben.

 

Mijn verhaal gaat over de verbinding terug vinden naar mezelf. Mijn pad is er een van vallen en opstaan zoals het leven bedoeld is en van de weg terugvinden naar de verbinding met mezelf, uit de aanpassing aan een ander.

Wat ik als kind was tegengekomen nam ik hoe dan ook bewust en onbewust mee in mijn rol van ouder, opvoeder, partnerrelatie en de relatie met mijn kinderen.

Mijn moederschap en mijn partnerrelatie hebben mij daar enorm in geholpen en gespiegeld.

 

Ik werd mij steeds meer bewust van de invloed van mijn familiesysteem. Daar startte mijn persoonlijke ontwikkeling en deze duurt nog altijd.

Naar mijn mening stopt deze nooit. Je zult je afvragen en is het dan nu perfect bij jou en jouw ouderschap? Nee net zo als bij jullie blijf ik ook vallen en opstaan. Ben mij daar wel van bewust en er is tegenwoordig geen andere weg voor mij  om het aan te kijken en krijg iedere keer meer inzichten.

Een paar feiten over mij

  • Specialist moeder-dochter relaties & moederwond
Wat is jouw verhaal? Samen gaan we op weg!

Systemisch Gezinscoach

Het gedrag van mijn kinderen  maakte dat ik steeds bewuster werd van de impact van mijn kindertijd en het effect op hun en op de systemische onderlaag in ons gezin.

Daar ontstond mijn passie voor het welzijn van kinderen en mijn missie om ouders te begeleiden in hun ouderschap. Hoe je je te verbinden met je kinderen. Hoe je kinderen te zien en wat hun gedrag  je vertelt en samen over het gedrag heen leren kijken. En wat  heb jij als ouder nodig om als ouder vrij van last en verstrikkingen uit het verleden, verbonden met je kinderen, (ex) partner en jezelf te zijn.

Onze kinderen hebben maar een ding nodig en dat is liefde. Vaak denken we dat we liefde geven en dat we in verbinding zijn maar dat kan door de ander heel anders ervaren worden.

En is dat onwil van ons ouders? Nee het is omdat we niet anders gewend zijn vanuit ons gezin van herkomst of te veel getriggerd worden door onze kinderen of gewoon niet weten hoe dat te doen.

Hoe je kind te zien en je te verbinden en wat daar voor nodig is de rode draad in mijn werk. De ingang is vaak het gedrag van je kind.

Gedrag is het gevolg van iets en niet de oorzaak. Samen gaan we kijken wat er bij jou gebeurt n.a.v zijn of haar gedrag.

Daar liggen vaak mooie sleutels. Je kind laten we meestal met rust. Door met jezelf  aan de slag te gaan komt er een andere dynamiek op gang. Je kind mag kind blijven en zal mee veranderen.

Naast je eigen proces kijken we ook we ook of je in je opvoedvaardigheden nog ondersteuning nodig hebt.

Samen kijken we naar hoe jij moeiteloos kunt opvoeden en een congruente ouder kunt zijn. Je gaat je van gebonden voelen naar verbonden voelen met je kind.

Je kind voelt zich daarmee gezien en kan zich ontwikkelen tot een een gezonde volwassene.

Scheidingscoach

En waar komt dan die behoefte aan begeleiden van ouders die uit elkaar zijn vandaan? Hoe past dat in mijn verhaal? Het is er een die uit mijn passie voor het welzijn van kinderen geboren is. Door de nodige ervaring met complexe scheidingen in mijn omgeving en in mijn werk ben ik mij gaan verdiepen in hoe ouders samen als ouders verbonden kunnen blijven, als je uit elkaar gaat. Ik werk met de unieke psycho – sociale methode van Succesvol Scheiden Nederland  waar de focus op emoties en communicatie ligt en je de ware kern aanpakt om weer in verbinding te komen als ouders en je veel schade bij je kinderen kunt voorkomen.

Opgedane wijsheid

Naast de ervaring die het leven mij geeft, blijf ik mezelf ontwikkelen omdat ik wil leren en groeien. Studeren legt een stevige bodem onder mijn intuïtie, het maakt mij de therapeut die ik nu ben.

Mijn opleidingen zijn om meer kennis te vergaren en om mijzelf steeds meer af te pellen en af te voelen om zo nog meer bij mijn essentie te komen en de mooiste versie van mezelf te worden, een belangrijke basis voor mijn werk!

Vanuit mijn kennis, wijsheid en levenservaring heb ik een unieke wijze van werken gecreëerd die voortdurend met mij meegroeit. Het maakt dat ik steeds helderder, wijzer en krachtiger word.

Voel mij tegenwoordig veilig in en met mezelf en dat maakt dat jij je als cliënt veilig voelt om je bij mij kwetsbaar op te stellen. Naar mijn mening de basis voor een waardevol traject voor jou.

Bijdragen aan een nieuwe wereld!

Als coach wil ik graag bijdragen aan een nieuwe wereld. Een wereld van samen, terug naar de basis, contact met je kinderen, verbinding en autonomie en volgende generaties systemisch minder belast laten zijn.

Eén waarin we als ouder moeiteloos op de plek van ouder kunnen staan zonder te veel trauma uit zijn/haar  eigen jeugd , familiesysteem. En onze kinderen op de plek van kind kunnen staan.

Ik maak gebruik van diverse erkende coachmethodes, mindfulness, familie-en opvoedstellingen, NLP,  adem- en lichaamswerk en mijn ontwikkelde intuïtie en mijn ervaringsdeskundigheid als ouder sinds 1999.

Gecertificeerd coach en familieopsteller

De combinatie van mijn praktische instelling, mijn kennis en coachvaardigheden, ervaring met systemisch werk en oprechte interesse in mensen en het gebruik van mijn ontwikkelde intuïtie maakt dat mijn coaching trajecten uniek zijn en gekenmerkt worden door verbinding, inzicht, inspiratie, resultaat, actie en laagdrempeligheid.

Visie

Niets is voor niets in het leven. We zijn precies waar we moeten zijn en allemaal onderweg. Dat aanvaarden en vandaar uit handelen en daar je eigen verantwoordelijkheid in nemen is de opdracht die we als ouders hebben en het grootste cadeau dat we onze kinderen kunnen geven. Kinderen ontvangen en wij als ouders geven onvoorwaardelijk vanaf onze eigen plek als ouder. Daarmee leven we iets moois voor,  voor onze kinderen en voorkomen we dat we niet helpende familiepatronen doorgeven.

En moet je dat altijd alleen doen? Nee met anderen hierover spreken en ervaren en bewust worden, getuigt van grote moed. Samen maken we een mooiere wereld voor onszelf en onze kinderen.

Missie

Ik wil bijdragen aan dat zo veel mogelijk ouders met hun kinderen verbonden zijn. Dat het hun goed gaat en hun kinderen goed kan gaan. Zij hun kinderen kunnen zien en horen. En ze moeiteloos kunnen opvoeden. En kinderen tot gezonde volwassenen kunnen opgroeien zonder te veel systemische belasting uit het familiesysteem.

Het kind, kind mag zijn. En de ouder, ouder kan zijn.

“Jouw leven is het enige opvoedboek dat je kind leest zorg dus (ook bij een scheiding) dat je het leven voortleeft dat je je kind gunt.” (bron onbekend)

Als mens hebben we onze eigen verantwoordelijkheid. We hebben niet altijd invloed op gebeurtenissen maar wel altijd keuze hoe we met een gebeurtenis om te gaan. En daar begeleid ik je graag bij.

Ik heb er alle vertrouwen in dat je dat lukt.
Laten we kennismaken!
× Hoe kan ik je helpen?