Angèle - Angele Babeliowsky
16172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16172,bridge-core-3.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Scheidingscoach bij Succesvol Scheiden Nederland
en puberexpert

Ik ben Angèle Babeliowsky, scheidingscoach bij Succesvol Scheiden Nederland en gezins- en kindercoach, puberexpert en -ervaringsdeskundige.

Samen gaan we op weg!

Gezinscoach

Als gezinscoach werkte ik veel met ouders van pubers. Vaak worstelden zij met hun scheiding en ervaarden allerlei problemen bij hun pubers. Ook in mijn omgeving heb ik veel vechtscheidingen meegemaakt en ontmoette ik veel pubers die worstelden met de scheiding van hun ouders. Dat raakte mij enorm.

Pubers die daardoor bijv. vervroegd het huis uit gingen of een van de ouders niet meer wilden zien en risicogedrag als extra veel drinken of blowen of gamen gingen vertonen of depressief waren of ongezonde relaties aangingen. Ook zag ik aanpasgedrag van pubers om een van de ouders te troosten.

Zij hadden m.n. last van de conflicten die veel ouders, die natuurlijk de beste intenties hebben, rondom scheiding hebben. Dat gaat ten koste van hun welzijn en van het welzijn van jullie als ouder.

Coachmethode

Ik dacht dat moet toch ook anders kunnen. Succesvol en zonder conflicten uit elkaar gaan en 100 % in belang van je kinderen. Ik ging op zoek naar een coachmethode die:

OUDERS kan helpen om uit conflict te blijven en op een goede, respectvolle manier uit elkaar te kunnen. Als je gaat scheiden weet je natuurlijk niet waar je aan begint. Als partners ga je uit elkaar maar als ouder blijf je altijd verbonden. Ik begeleid je bij het uiteindelijk liefdevol loslaten van de partnerschap en in verbinding blijven in ouderschap.

En PUBERS kan helpen de scheiding van hun ouders te overleven. En in verbinding blijft met beide ouders.

De gecertificeerde coachmethode van SUCCESVOL SCHEIDEN Nederland  is de eerste psychsociale aanpak van NL die je helpt succesvol te scheiden.

Als coach maak ik o.a gebruik van deze erkende coachmethode als ook gebruik van mindfulness, familie-en opvoedstellingen en NLP en mijn ontwikkelde intuïtie.

Gecertificeerd scheidingscoach bij Succesvol Scheiden Nederland

De combinatie van mijn praktische instelling, mijn kennis en coachvaardigheden, ervaring met systemisch werk en oprechte interesse in mensen en het gebruik van mijn ontwikkelde intuïtie maakt dat mijn coaching trajecten uniek zijn en gekenmerkt worden door verbinding, inzicht, inspiratie, resultaat, actie en laagdrempeligheid.

Daarnaast zijn vertrouwen, luisteren, respect en veiligheid belangrijk voor mij en geloof ik in het nemen van eigen verantwoordelijkheid en in samen op weg en onderweg zijn. Jij als client bent verantwoordelijk voor je eigen resultaat en ik kan garanderen dat ik alles wat ik aan kennis, vaardigheden, ervaring en expertise in huis heb bij jou inzet! Mijn cliënten omschrijven mij als warm, professioneel, liefdevol confronterend en de vinger op de zere plek leggend. Wat wordt jouw volgende stap?

Visie

Soms kun je niet voorkomen dat je gaat scheiden en beide ouders hebben altijd de beste intenties. Vaak is het onwetendheid en geen onwil waardoor er een vechtscheiding ontstaat. Succesvol scheiden kun je leren. Je kunt de andere ouder niet dwingen of veranderen. Je kunt alleen eigen verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag en inzet tijdens de scheiding. Kinderen kunnen een scheiding uiteindelijk verwerken en er zelfs sterker uitkomen mits er geen conflicten tussen ouders zijn. Conflicten zijn het meest schadelijk voor kinderen.

Missie

Ik wil bijdragen aan oplossingen dat zo veel mogelijk scheidingen succesvol, met gebruik van hoofd en hart en 100% in het belang van kinderen plaatsvinden. Dat jullie samen verbonden blijven als ouder voor je kind. En dat je je als ouder bewust wordt van wat er in het hoofd en in het hart van je kind omgaat en daar naar luistert.
Ouders, ouders blijven voor hun kinderen en om met de woorden van kinderen te spreken normaal, d.w.z zonder conflicten, tegen elkaar blijven doen. Dat is het enige wat een kind wilt! Jouw leven is het enige opvoedboek dat je kind leest zorg dus ook bij scheiding dat je het leven voortleeft dat je je kind gunt.
En het kind, kind mag blijven. Kinderen zo min mogelijk schade ondervinden van de scheiding van hun ouders.
Als mens hebben we onze eigen verantwoordelijkheid. We hebben niet altijd invloed op gebeurtenissen maar wel altijd keuze hoe we met een gebeurtenis om te gaan. En daar begeleid ik je graag bij.

Ik heb er alle vertrouwen in dat je dat lukt.
Gun jezelf en je kinderen dit!

“Hoe begeleid ik mijn puber

  tijdens onze scheiding.

                       

Download hier mijn 10 gratis tips.