Contact - Angele Babeliowsky
16093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16093,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Kies voor een 1e gesprek!!

Voel je welkom!

In een eerste gesprek bekijken we samen wat er nodig is om succesvol met gebruik van hoofd en hart uit elkaar te gaan en ouder te blijven en dat 100 % in belang van de kinderen.

De coaching vindt plaats in mijn mooie praktijk, een fijne plek, in Kortenhoef midden in de Gooi- en Vechtstreek, centraal gelegen in Nederland waar we in alle rust samen kunnen werken. Deze prachtige omgeving biedt ook tal van mogelijkheden om een gedeelte van de begeleiding wandelend te doen.

 

In mijn praktijk houd ik mij vanzelfsprekend aan de RIVM richtlijnen i.z. Corona!

 

ONLINE COACHING

Als live coaching niet lukt kunnen we ook online coachen.

Ik heb het nog nooit gedaan dus denk dat ik het wel kan!

Praktijk

06-41912628

angele@angelebabeliowsky.nl

Volg mij

Tarieven & Vergoeding

Wat gaat het je opleveren? VEEL!! Want er is altijd sprake van een volledig op jou afgestemde begeleiding…volledig maatwerk. Aan het einde van het eerste gesprek waarin we samen kijken wat je nodigt hebt kan ik aangeven wat je investering zal zijn.

 • Eerste gesprek

* GRATIS * (max. 1 uur)

 • Coachprogramma’s

Maatwerk en op aanvraag

 • Losse coachsessies

         Ouders:   100 euro per uur (incl.BTW)

        Kinderen- jong volwassenen (t/m 26 jaar)  80 euro per uur (incl. BTW)

 

Ik ben er voor je!

  De kosten komen niet voor vergoeding in aanmerking. Indien betaling een probleem is kan eventueel een betalingsregeling worden overeengekomen.

  NB. Soms zijn er werkgevers die een potje hebben voor Persoonlijke Ontwikkeling. Informeer of je dit kan inzetten voor begeleiding rondom de scheiding.

   

   

  De eerste stap is contact!

  “Hoe begeleid ik mijn puber

    tijdens onze scheiding.

   

  Download hier mijn 10 gratis tips.