Focus op verbinding, leren, delen, ontspannen en samenzijn

 

 

Trainingen

 

 

In mijn trainingen ligt de focus op de bewustwording van jou als ouder in de verbinding met je kind. Bij trainingen met als thema scheiding ligt de focus  op de bewustwording van jou als ouder in verbinding met de andere oude,  Hoe samen verbonden ouders blijven. Verschillende thema’s en opvoedvaardigheden komen aan bod. Naast theorie doen we veel oefeningen en is er altijd veel tijd om met elkaar te delen.

Delen met elkaar geeft herkenning, saamhorigheidsgevoel en tips en heel belangrijk het gevoel dat je niet alleen staat!

 

 

Lees meer……

It takes a village to raise a child.

Moedercirkels

 

Een kleine training in een groep van maximaal 5 moeders (van tieners) komen we 1 x per 8 weken samen .

Als coach en trainer begeleid ik de groep en  zorg ik voor een safe space. We delen over diverse thema’s ouderschap, jij als ouder, tieners, evt. scheiding, emoties, hoe motiveer ik mijn puber, grenzen stellen etc.

We doen oefeningen, leren van elkaar, jullie krijgen tips en trics.

 

Lees meer…

Ik wil graag info over deze trainingen

Moeder &

Puberdochterdag 

16-8-2024

 

  

 

Ja, ik wil meer info!