Training & Ouder – Kinderdagen

Focus op verbinding, leren, delen, ontspannen en samenzijn

 

 

Trainingen

 

In mijn trainingen ligt de focus op de bewustwording van jou als ouder in de verbinding met je kind. Bij trainingen met als thema scheiding ligt de focus  op de bewustwording van jou als ouder in verbinding met de andere oude,  Hoe samen verbonden ouders blijven. Verschillende thema’s en opvoedvaardigheden komen aan bod. Naast theorie doen we veel oefeningen en is er altijd veel tijd om met elkaar te delen.

Delen met elkaar geeft herkenning, saamhorigheidsgevoel en tips en heel belangrijk het gevoel dat je niet alleen staat!

Er zijn kleine trainingen, die ik cirkels noem,  met max. 4 personen in mijn praktijk  en grote trainingen op externe locaties en op aanvraag.

 

Lees meer……

Gun jezelf en je kind dit cadeau.

Ouder-kinddagen

 

Op een luchtige en ontspannen manier in verbinding met je puber zijn of komen kan heel goed tijdens een ouder kind dag.

Als  systemisch coach,  (kinder)yogadocent en regelmatige retraitedeelnemer heb ik een moeder-dochter dag ontwikkeld die allen gericht zijn op het faciliteren in het contact met jezelf als ook het contact met je kind en/ of andere ouders.

Door de vele retraites die ik zelf heb gedaan weet ik dat het doen van een retraite in de natuur veel rust, ontspanning, verzachting en contact brengt. En gewoon heel fijn is!

Even weg uit de dagelijkse hectiek of stress, even afstand, even uitloggen van socials, whatsapp, netflix.  En alleen of met elkaar bent.

 

Wat levert dat op?

In deze programma’s is aandacht voor je lichaam en geest, zijn en doen.

Met als doel ontspanning, terug naar harmonie in jezelf, verbinding met jezelf, verbinding met je kind, jouw plek als ouder innemen en met meer rust de toekomst in.

Als je  kind midden in de puberteit zit  en contact niet altijd vanzelf gaat of als je midden in een scheidingsproces zit, is deze dag een hele aangename ondersteuning.

 

Lees meer….

Ik wil graag info over deze trainingen

Mijn dochter praat niet!

“Hoe maak ik contact met mijn puber?

 

                           

 

Download hier mijn 5 gratis tips.