Welkom!

Terug naar harmonie bij een scheiding!

Welkom op dé plek voor ouders en kinderen( 12-26 jr) die veel stress, emoties en conflicten ervaren tijdens en na hun scheiding!

Als er besloten is dat jullie uit elkaar gaan breekt er een periode aan dat er heel veel op je afkomt. Er is veel aandacht voor financiële zaken, fiscale zaken, het ouderschapsplan, het huis en juridische zaken. Ouders willen over het algemeen als de beslissing genomen is, hetzij door één ouder hetzij door beide ouders, de scheiding zo snel mogelijk regelen om door te kunnen met hun leven.

 

Soms lukt dat ook. Maar in de meeste gevallen lukt dat niet. Goed uit elkaar gaan kost tijd voor iedereen ook voor jullie kinderen.  Goed scheiden is niet een vak dat we geleerd hebben of op worden voorbereid tijdens ons huwelijk.

 

Tijdens een scheiding spelen emoties en stress een grote rol en hebben veel invloed op het hele proces. Emoties, die zo goed te begrijpen zijn, beïnvloeden je gedrag, de manier waarop je communiceert of  hoe je de ander ziet en of je de ander wel of niet kan horen of zien en dragen makkelijk bij aan conflicten. En dat wil geen één ouder zeker niet als je weet dat conflicten het meest schadelijk voor de kinderen zijn.

 

De kinderen hebben ook hun proces en hun emoties. Ook al zijn ze al jong volwassenen. Zeker pubers die al veel emoties hebben in deze fase van hun ontwikkeling kunnen extra sterk reageren of negatief gedrag laten zien. Je wilt als ouders altijd het beste voor ze. En lukt dat altijd? Laat je kind altijd zien wat er speelt? Is hij of zij zich er zelf van bewust? En heb je als ouder ruimte voor de begeleiding van je kinderen als je zelf zo veel aan je hoofd hebt.

 

Hoe kom je als gezin terug naar harmonie na een scheiding dat 100 % in belang van je kinderen is? En kun je samen liefdevol ouder blijven? En hoe kun je door met je leven?

 

Bekijk hieronder het aanbod van mijn unieke coaching waarmee ik zowel jou of de andere ouder en /of jullie kinderen kan helpen.

 

Een scheiding is heel eenzaam maar je hoeft het niet alleen te doen.

 

NIEUW!

Naast coaching heb ik een nieuw aanbod ontwikkeld.  Naast aandacht voor emoties, gedachten, gedrag, communicatie en conflicthantering is het ook belangrijk om aan self care te doen, ontspanning en verbinding met jezelf,  je kind en anderen.

Kijk ook op pagina Training en 1 Days voor mijn nieuwe aanbod op gebied van training in kleine groepen of heerlijke 1 Days  ME Time en ouder-kinddagen!!

Ik ben erg graag voor je.

 

Nieuw! Wil je liever luisteren dan lezen wat ik voor jou en /of je kind kan betekenen?

 

succesvol scheiden

klik hier voor mijn laatste podcast

Terug naar harmonie na een scheiding kan!
5 Stappen coaching

OUDERCOACHING - Ervaar je veel stress en emoties en strijd? Wil je verder met je leven? Wil je rust en in contact blijven met de andere ouder en samen liefdevol ouders blijven? .

Scheiden en kinderen

OUDERCOACHING - Vraag jij je af wat de scheiding voor je kind betekent? Welke risico's hij of zij loopt? Wat je zelf kunt doen? En hoe je samen kunt blijven opvoeden als je niet in één huis woont?

Kinder-jongerencoaching

Heeft je kind 12-26 jaar last van jullie scheiding lees dan hier verder....

MASTER Positief puberouderschap

OUDERCOACHING - Los van de scheiding is de puberteit een fase in het leven van je kind waarin er veel verandert en gebeurt. Ook voor jou als ouder. Hoe ga je daar als ouder mee om?

Waarom mijn coaching

Scheiden is een heftig proces, een LIFE event en doe je niet van de ene op de andere dag. Je kunt dan veel baat hebben bij coaching. Door stress en boosheid en verdriet is het soms echt lastig om helder te kunnen nadenken en handelen of er voor je kinderen te zijn. Het kan een  een positief verloop van de scheiding in de weg staan. Neem er de tijd voor die jij en je kinderen nodig hebben. Scheiden is een eenzaam proces! Probeer zo veel mogelijk schade te voorkomen door hulp te vragen. Je hoeft het niet alleen te doen. Vaak zijn een paar gesprekken al genoeg om terug te keren naar harmonie voor jullie allemaal.

Ik bied als gecertificeerd Scheidingscoach bij Succesvol Scheiden Nederland en gezins-en kindercoach en puberexpert unieke coaching  waar je als ouder in 5 stappen het volgende leert:

 

 • Omgaan met je emoties
 • Communiceren en zicht op triggers
 • Conflicthantering
 • Wat hebben de kinderen en jij nodig
 • Samen opvoeden
 • Een nieuw begin te maken

 

Jouw doelen halen – op eigen wijze – op maat – uniek voor jou – met hoofd en hart – geen wachtlijsten

Zet de eerste stap kijk naar mijn volledige coach aanbod en plan een GRATIS oriënterend gesprek

Wat zou het voor jou betekenen als je met de andere ouder na de scheiding je kind in harmonie kunt blijven opvoeden en je kinderen gelukkig zijn?

En… dat je weer rust krijgt , door kan met je leven, weer gelukkig wordt.

 

En je kinderen later zeggen: ‘ dat hebben jullie goed gedaan’

 

Vind jij dat ook geweldig? -> Ga naar pagina coaching voor mijn aanbod.

 

Mijn coaching is 1 op 1 en werkt zeer aanvullend bij mediation en de ervaring heeft geleerd dat door mijn coaching rechtzaken voorkomen kunnen worden.

En dat is 100% in het belang van je kind, toch?

Ik ontmoet je graag,

 Angèle

 

 

TESTIMONIALS

4,5 jaar geleden zijn wij uit elkaar gegaan en ik liep ertegen aan dat ik nog steeds veel boosheid en verdriet voelde. Dit leidde tot veel spanningen en escalaties met de vader van mijn kinderen en daar hadden mijn kinderen en ik veel last van. Ik vond het moeilijk om te voelen wat er werkelijk bij mij speelde en de invloed die dit had of onze ouderrelatie. 

Door de coachsessies met Angèle werd ik mij bewust van mijn ware emoties en verlangens en hoe deze mijn gedrag en onze communicatie beïnvloeden. Zij  leerde  mij deze toe te laten en ermee om te gaan. Ik voel mij weer in mijn kracht staan, mildheid en dat ik het waard ben. Ik sta nu neutraler in onze ouder relatie. Ik leerde ook dat een ouderrelatie wezenlijk anders is een partnerrelatie.  We kunnen beter communiceren en ik ben mij meer bewust van mijn triggers.  

Angèle heb ik als een warm persoon ervaren bij wie ik mij erg veilig voelde. Haar kennis en kunde is uitstekend en zij zag MIJ iets waar ik veel behoefte aan had. Zij weet de vinger liefdevol op de zere plekken te leggen en dat heeft mij heel erg geholpen in mijn proces . 

Claudia 42 jaar,  moeder van 3 kinderen

 

Twee jaar geleden zijn wij uit elkaar gegaan en zijn alle zakelijke belangen netjes via een mediation traject afgewikkeld. Naderhand merkte ik echter dat er wel degelijk nog een aantal emoties bij mij aanwezig waren die geen aandacht hadden gekregen. Onbewust, om de goede vrede te bewaren.

Tot in oktober 2021 de emoties naar de oppervlakte kwamen, als een soort van hogedrukpan die op ontploffen stond. Het gevolg was dat er veel ergernissen, irritaties en conflicten ontstonden. Als dit niet zou stoppen was bang dat ik alsnog in een vechtscheiding terecht zou komen.

Via de mediator kwam ik bij Angèle terecht. Bij haar kon ik mijn verhaal kwijt waardoor de druk afnam. Zij maakte mij bewust van mijn emoties, het effect hiervan op mijn gedrag en communicatie aspecten die tot verbetering leidde.

Ik heb Angèle als een prettige coach ervaren. Door haar begeleiding ben ik nu rustiger, overzie ik de situatie weer en zit meer achter het stuur van mijn eigen scheiding. Dit heeft ook een positief effect op de omgang tussen alle gezinsleden, inclusief mijn ex, de moeder van mijn kinderen.

Vader 57 jaar,  2 pubers

Download hier mijn 10 gratis tips

  “Het gesprek’ met jullie kinderen.

  Gun jezelf en je kinderen dit!

  Moeder & Puberdochterdag    4-5-2024

   

   

  Ja, ik wil meer info!